Nederlandstalige Zangers en artiesten boeken: Gustaf & Otto

Nederlandstalige zangers Gustaf & Otto zijn de Nederlandse volkszangers die weten wat feesten is. Deze Hollandse zangers zingen gezellige Nederlandstalige feestmuziek die iedereen kent. Polonaise gegarandeerd inclusief 100% feestgarantie.

Nederlandstalige zangers Gustaf & Otto weten van alle gelegenheden een groot feest te maken. Zoals onze slogan zelf zegt ” Feest vanaf de eerste seconde”. Dit foute feestduo weet met hun Nederlandstalige feestmuziek het publiek te raken. Dus zangers gezocht, Boek Gustaf & Otto voor jouw feest, evenement, festival, bruiloft of bedrijfsfeest.

Gustaf & Otto zijn de Nederlandstalige zangers en volkszangers. Gegarandeerd feest met deze Hollands en Duitstalige feestact. Zij zingen op jouw feest of evenement alle grote Nederlandse feesthits en indien gewenst een mix met Duitse schlager feesthits, die bij ieder evenement voor feest en gezelligheid zorgen. Feestzangers en artiesten Gustaf & Otto worden gevormd door zanger en entertainer Dave Joosten (Gustaf) en feestbeest en zanger Silvio van de Ven (Otto). Gegarandeerd een waar feest.

Je kunt deze artiesten boeken via onze website of gewoon via je eigen artiestenbureau.

Nederlandstalige zangers Gustaf & Otto

“Feest vanaf de eerste seconde”

Nederlandse artiesten Gustaf & Otto staan garant voor een optreden van echte Hollandse gezelligheid. Wij proberen met onze feestelijke meezing act het echte Toppers gevoel te brengen. Door de jarenlange ervaring met optredens op grote en ook kleine feesten, weten zij als geen ander hoe ze voor jouw gasten een feestje moeten bouwen.

Feestzangers en feestartiesten Gustaf & Otto maken ook graag gebruik van het aanwezige publiek, want door onze interactie met de gasten, wordt hun optreden een grote en feestelijke happening, waar een polonaise niet zal ontbreken.

Muziek is een belangrijke factor om een feest of evenement te doen laten slagen. Indien je besluit om Feestzangers en artiesten Gustaf & Otto uit te nodigen, dan kies je voor de perfecte muzikale invulling en kwaliteit. Zij zingen dan ook vol enthousiasme en overgave alle grote en gezellige foute feesthits van alle grote feestartiesten van Nederlandse bodem. Wat dacht je van Frans Bauer, Andre Hazes, Wolter Kroes, Dries Roelvink, John den Bever, Manke Nelis, De Toppers en nog veel en veel meer…

Je kunt feestzangers en feestartiesten Gustaf & Otto boeken voor een optreden van 30 minuten, 60 minuten, 90 minuten of 120 minuten. Ook avondvullend entertainment is een mogelijkheid, compleet met feest DJ inclusief een professionele muziek- en lichtshow.

Volg Gustaf & Otto op Facebook

Gustaf & Otto op YouTube

Wat vinden andere van Gustaf & Otto?

Zij weten zelf dat ze een heel gezellig feestduo zijn, maar vinden andere dat ook? Haha jaja dat lees je hieronder.

5/5
Voor onze landelijke personeelsdag leek ons de Schlagerzangers Gustaf und Otto een leuk idee en wij kwamen in contact met H & B Entertainment. Gustaf und Otto hebben twee optredens verzorgd en zij hebben behoorlijk bijgedragen aan het succes van onze personeelsdag! Ze speelden goed in op de situatie en brachten de sfeer er flink in. Ook werd er een dj-installatie geregeld voor muziek tijdens de salsaworkshop en natuurlijk muziek tijdens het avondprogramma. De dj draaide erg leuke muziek en ook verzoeknummers waren meer dan welkom. We vonden alle betrokkenen erg vriendelijk en enthousiast. Het contact voorafgaand het evenement hebben we als zeer prettig ervaren: korte lijnen, meedenken en er werden veel dingen uit handen genomen. we zijn zeer tevreden!
Mariet Moes uit Amsterdam
5/5
Na wat zoeken op internet kwamen we uit bij Gustaf & Otto voor onze bedrijfs-bbq. We vroegen eerst wat informatie op en zijn door hen uiterst behulpzaam te woord gestaan, de klik was er gelijk. Wat een professionals. Hele fijne mensen om mee samen te werken, ze hebben een super leuke dj voor ons geregeld ook en ik had alle vertrouwen in deze mannen. Het optreden was spectaculair, ze dachten goed mee en hebben de locatie optimaal gebruikt. We hebben onze ogen uitgekeken en genoten van een show op top niveau. Bedankt! Uiterst goed verzorgd en professioneel Blijf zo doorgaan!
Eva Zee uit Noordwijk
5/5
Voor mijn 50 jarige leeftijd wilde ik een etentje en een feestje geven. Ik wilde iets wat iedereen gezellig zou vinden en dat iedereen mee zou gaan dansen, omdat ik nogal wat gasten had die niet zo van het dansen zijn. Nou natuurlijk na het tafelen had iedereen de buik vol en kwam het ondanks een super start van Gustaf & Otto maar matig op gang, kort daarna vertrokken al vroeg wat gasten, maar na de 2e helft bleven de echte feestvierders over, en ik moet zeggen dat Gustaf & Otto echt geweldig zijn. De week erna heel veel positieve reacties en appjes gehad dat ze het super gezellig vonden met Gustaf & Otto…….. ik zeg een AANRADER! super gaaf, van begin tot het einde! blijf vooral zo doorgaan.
Ben de Groot – Geldermalsen