Nederlandse Artiesten en volkszangers:

Maak kennis met het foute feestduo Gustaf & Otto

Is jouw organisatie nog op zoek naar feestzangers en feestartiesten om de sfeer en omzet naar een hoger niveau te tillen?
Zoek niet verder, want Gustaf & Otto weten met hun feestmuziek een grote en feestelijke happening te maken voor het publiek, waarbij een polonaise niet zal ontbreken. De handen gaan in de lucht en de aanstekelijke feeststemming neemt iedereen mee. Positiviteit ten top in een goede sfeer, oftewel omzet & feest verhogend entertainment.

Wie denken Gustaf & Otto wel niet wie ze zijn?

Gustaf & Otto zijn momenteel de snelst groeiende feestzangers en feestartiesten van Nederland! Door de jarenlange ervaring met optredens op grote en ook kleine feesten, weten zij als geen ander hoe ze voor jouw gasten een feestje moeten bouwen.
*Zij weten zelf dat ze een heel gezellig feestduo zijn, maar zie ook eens wat anderen van hen vinden.

Nederlandse artiesten Gustaf & Otto

Op zeer feestelijke wijze komen tijdens het optreden van feestartiesten Gustaf & Otto vele bekende Hollandse feest hits voorbij zoals:

“Heb je even voor mij’’,
‘’Jij krijgt de lach niet van mijn gezicht’’
‘’Laat de zon in je hart’’
‘’lol medley’’ van De Toppers

Daarnaast worden ook bekende smartlappen gezongen van o.a. Andere Hazes, Manke Nelis en Wolter Kroes zoals:

‘’Bloed, zweet & tranen’’
‘’laat de hele boel maar waaien’’ 
‘’Ik heb de hele nacht liggen dromen” 

En nog veel meer..

Voorzien van hun eigen Gustaf & Otto sausje, waarbij herkenning voor jong en oud hoog in het vaandel staat. Polonaise gegarandeerd Inclusief 100% feestgarantie

Volg Gustaf & Otto op

Doe eens gek en verstandig en boek

Je kunt feestzangers en feestartiesten Gustaf & Otto boeken voor:

een optreden van 30 minuten
een optreden van 60 minuten
een optreden van 90 minuten
een optreden van 120 minuten

Let op: ook avondvullend is een optie, compleet met feest DJ en inclusief een professionele muziek- en lichtshow. Durf jij het aan?

 

Gustaf & Otto op

Wat vinden andere van Gustaf & Otto?

Zij weten zelf dat ze een heel gezellig feestduo zijn, maar vinden andere dat ook? Haha jaja dat lees je hieronder.

5/5
Voor onze landelijke personeelsdag leek ons de Schlagerzangers Gustaf und Otto een leuk idee en wij kwamen in contact met H & B Entertainment. Gustaf und Otto hebben twee optredens verzorgd en zij hebben behoorlijk bijgedragen aan het succes van onze personeelsdag! Ze speelden goed in op de situatie en brachten de sfeer er flink in. Ook werd er een dj-installatie geregeld voor muziek tijdens de salsaworkshop en natuurlijk muziek tijdens het avondprogramma. De dj draaide erg leuke muziek en ook verzoeknummers waren meer dan welkom. We vonden alle betrokkenen erg vriendelijk en enthousiast. Het contact voorafgaand het evenement hebben we als zeer prettig ervaren: korte lijnen, meedenken en er werden veel dingen uit handen genomen. we zijn zeer tevreden!
Mariet Moes uit Amsterdam
5/5
Na wat zoeken op internet kwamen we uit bij Gustaf & Otto voor onze bedrijfs-bbq. We vroegen eerst wat informatie op en zijn door hen uiterst behulpzaam te woord gestaan, de klik was er gelijk. Wat een professionals. Hele fijne mensen om mee samen te werken, ze hebben een super leuke dj voor ons geregeld ook en ik had alle vertrouwen in deze mannen. Het optreden was spectaculair, ze dachten goed mee en hebben de locatie optimaal gebruikt. We hebben onze ogen uitgekeken en genoten van een show op top niveau. Bedankt! Uiterst goed verzorgd en professioneel Blijf zo doorgaan!
Eva Zee uit Noordwijk
5/5
Voor mijn 50 jarige leeftijd wilde ik een etentje en een feestje geven. Ik wilde iets wat iedereen gezellig zou vinden en dat iedereen mee zou gaan dansen, omdat ik nogal wat gasten had die niet zo van het dansen zijn. Nou natuurlijk na het tafelen had iedereen de buik vol en kwam het ondanks een super start van Gustaf & Otto maar matig op gang, kort daarna vertrokken al vroeg wat gasten, maar na de 2e helft bleven de echte feestvierders over, en ik moet zeggen dat Gustaf & Otto echt geweldig zijn. De week erna heel veel positieve reacties en appjes gehad dat ze het super gezellig vonden met Gustaf & Otto…….. ik zeg een AANRADER! super gaaf, van begin tot het einde! blijf vooral zo doorgaan.
Ben de Groot – Geldermalsen

Heb je nog twijfels? Dat snappen we helemaal (niet), maar neem gerust contact met ons voor meer informatie
en wij helpen je graag met vragen over deze feestact.