Duitse Schlager zangers en Duitse artiesten

Maak kennis mit die Deutsche schlagerfreunde Gustaf & Otto

Is jouw organisatie nog op zoek naar entertainment voor Oktoberfeesten, bierfeesten, Apres ski, festivals, themafeesten of familie- of bedrijfsfeesten om de sfeer en omzet naar een hoger niveau te tillen?
Zoek niet verder, want de Duitse Schlagerzangers Gustaf und Otto zijn graag geziene gasten op vele feesten en evenementen in Nederland en België. Indien je wijs besluit om Duitse Schlagerzangers en Oktoberfeest zangers Gustaf und Otto uit te nodigen, kies je voor de perfecte muzikale invulling en kwaliteit.

Wie denken Gustaf und Otto wel niet wie ze zijn?

Duitse Schlagerzangers Gustaf und Otto zijn momenteel de snelst groeiende Duitse zangers van Nederland! Door de jarenlange ervaring met optredens op grote en ook kleine feesten, weten zij als geen ander hoe ze voor jouw gasten een feestje moeten bouwen. Ook een geweldig mooi optreden tijdens een uitverkocht Wish Outdoor 2018 was een mooie hoogtepunt voor deze 2 ras artiesten en entertainers.

*Zij weten zelf dat ze heel gezellige schlagerfreunde zijn, maar zie ook eens wat anderen van hen vinden.

Duitse schlagerzangers Gustaf und Otto

Het feestmuziek repertoire van deze artiesten is pret verhogend en zeer uitgebreid met o.a.

‘’Ein festival der liebe’’ – Jurgen Marcus
‘’Rosamunde’’ – Dennie Christan
‘’Fiesta Mexicana’’ – Rex Gildo
‘’Ich bin wie du’’ – Marianne Rosenberg
‘’Marie der letzte tanz ist nur fur dich’’ – Rex Gildo
‘’Du kannst nicht immer 17 sein’’ – Chris Roberts
‘’Sirtaki medley’’

en nog vele andere super bekende Deutsche schlager hits…

Kortom, Gustaf & Otto zijn unieke Duitse zangers waarbij stilstaan tijdens een optreden een onmogelijke opgave is.. Polonaise gegarandeerd Inclusief 100% feestgarantie.

Doe eens gek en verstandig en boek:

Duitse zangers Gustaf und Otto zingen op jouw feest of evenement alle grote Duitse schlager feesthits en natuurlijk indien gewenst een mix met Hollandse feest hits, die bij ieder evenement voor feest en gezelligheid zorgen. Je kunt feestzangers en feestartiesten Gustaf & Otto boeken voor:

een optreden van 30 minuten
een optreden van 60 minuten

Let op: ook avondvullend is een optie, compleet met feest DJ en inclusief een professionele muziek- en lichtshow. Durf jij het aan?

Volg Gustaf & Otto op

Gustaf & Otto op

Wat vinden andere van Gustaf und Otto?

Zij weten zelf dat ze een heel gezellig feestduo zijn, maar vinden andere dat ook? Haha jaja dat lees je hieronder.

5/5
Gustaf und Otto, wat een gasten zijn dat. Binnen de eerste 30 seconden van hun eerste optreden hadden ze gelijk al goed contact met de groep die aanwezig was. Wat een sfeer brengen ze met zich mee. Met twee verschillende acts in twee sessies, stonden de mensen mee te hossen en dansten ze op de tafels. Heerlijke interactie met het publiek. Zeker een aanrader voor zowel grote grote groepen als wat kleinere. Nogmaals dank voor de gezellige middag.
S.v. Eerbeekse Boys uit Eerbeek
5/5
Hallo Gustaf und Otto, Bedankt! Het was zeer zeker een supertoll feest! Ook wij hebben genoten samen met veel Biltenaren! Top dat jullie zulke leuke acts hebben neergezet en samen met de gasten zo’n super feest hebben gemaakt! Heel erg bedankt voor jullie enthousiaste mail en op naar volgend jaar! Namens de Local Heroes, Janneke
Horeca collectief “Local heroes” uit de Bilt
5/5
Hallo Gustaf en Otto, Het was in een woord fantastisch………….. Mijn vader heeft het er nu nog over! Veel reactie’s na het feest gehad , iedereen heeft zich geamuseerd. Wat jullie zo bijzonder maakte is de muziekkeuze, betrokkenheid ,herkenning muziek van vroeger, de mensen erbij betrekken) laten zingen!!!! Het heeft voor jullie al vruchten afgeworpen, door het enthousiasme van mijn zus heeft een collega van haar jullie in april in Arcen geboekt! (leuk toch).
Lean Kuijpers uit Tegelen

Heb je nog twijfels? Dat snappen we helemaal (niet), maar neem gerust contact met ons voor meer informatie
en wij helpen je graag met vragen over deze feestact.