• Feestzangers en Entertainers voor elk feest

 • H & B Entertainment presenteert voor op speciaal verzoek feestzangers De Feest Toppers. En ja de naam zegt het al, deze 2 top artiesten brengen u als feestduo de echte Toppers sfeer naar uw feest of evenement. Want deze gezellige meezing feest-act wordt heel vaak geboekt voor een alle soorten themafeesten, bruiloften en bedrijfsfeesten. Maar ook op diverse grote festivals worden deze 2 ras artiesten regelmatig geboekt. Want feestzangers De Feest Toppers zijn artiesten met een gezellig repertoire van de beste feestmuziek. U kunt deze Feestzangers De Feest Toppers boeken als u op zoek bent naar een leuk en geslaagd optreden met Glitter en glamour. Kortom met feestzangers De Feest Toppers bent u verzekerd van top entertainment.

  Feestzangers De Feest Toppers zijn de artiesten die op elk soort feest en evenement inzetbaar zijn. Want het feestmuziek repertoire ​van deze artiesten is geweldig en zeer uitgebreid met o.a. Heb je even voor mij (Frans Bauer), De Lol Medley (De Toppers), Ik meen het (Edwin Evers), Rosamunde (Dennie Christian), De Vrolijke koster (Ronald), Heb de hele nacht liggen dromen (Wolter kroes) en De helemaal Hollands medley, en natuurlijk nog heel veel super bekende Nederlandstalige feesthits.

  Muziek is een belangrijke factor om een feest of evenement te doen laten slagen. Indien u besluit om Feestzangers De Feest Toppers uit te nodigen, dan kiest u voor de perfecte muzikale invulling en kwaliteit.

  U kunt feestduo De Feest Toppers boeken voor een optreden van 30 minuten, 60 minuten, 90 minuten, 120 minuten of ook avondvullend compleet met feest Dj en een complete licht en geluid-systeem.

 • Lees hier recesies van eerdere boekers

 • Hartstikke leuk duo en altijd in voor een goed fout feestje zetten de boel heerlijk op zijn kop

  Charles uit Helmond

 • Een geweldige performance op onze foute avond. We hebben genoten! Carnavalsvereniging de Olijkers Delft

  Anja uit Delft

 • Een tof optreden. Veel interactie met publiek en de stemming kwam er goed in. De interactie met het publiek was heel erg goed. Bedankt jongens

  Remco Heijmans uit Neeritter