Home » Feestboek

Feestboek

Dankzij onze velen optredens in Nederland, België, Duitsland en Oosterrijk hebben wij opviel grote en kleine podia gestaan om er altijd weer voor te zorgen dat de aanwezige gasten het naar hun zin te maken en een leuke middag of avond te bezorgen. Daarnaast nodigen wij regelmatig organisaties uit om ons optreden te beoordelen. En deze beoordelingen willen wij graag met jou delen, zodat jij ook weet wat andere van ons vinden.


Voor onze landelijke personeelsdag leek ons de Schlagerzangers Gustaf und Otto een leuk idee en wij kwamen in contact met H & B Entertainment. Gustaf und Otto hebben twee optredens verzorgd en zij hebben behoorlijk bijgedragen aan het succes van onze personeelsdag! Ze speelden goed in op de situatie en brachten de sfeer er flink in. Ook werd er een dj-installatie geregeld voor muziek tijdens de salsaworkshop en natuurlijk muziek tijdens het avondprogramma. De dj draaide erg leuke muziek en ook verzoeknummers waren meer dan welkom. We vonden alle betrokkenen erg vriendelijk en enthousiast. Het contact voorafgaand het evenement hebben we als zeer prettig ervaren: korte lijnen, meedenken en er werden veel dingen uit handen genomen. we zijn zeer tevreden!

Rating: 4 sterren
1 stem

Mariet Moes uit Amsterdam


Na wat zoeken op internet kwamen we uit bij Gustaf & Otto voor onze bedrijfs-bbq. We vroegen eerst wat informatie op en zijn door hen uiterst behulpzaam te woord gestaan, de klik was er gelijk. Wat een professionals. Hele fijne mensen om mee samen te werken, ze hebben een super leuke dj voor ons geregeld ook en ik had alle vertrouwen in deze mannen. Het optreden was spectaculair, ze dachten goed mee en hebben de locatie optimaal gebruikt. We hebben onze ogen uitgekeken en genoten van een show op top niveau. Bedankt! Uiterst goed verzorgd en professioneel Blijf zo doorgaan!

Rating: 4 sterren
1 stem

Eva Zee uit Noordwijk


Voor mijn 50 jarige leeftijd wilde ik een etentje en een feestje geven. Ik wilde iets wat iedereen gezellig zou vinden en dat iedereen mee zou gaan dansen, omdat ik nogal wat gasten had die niet zo van het dansen zijn. Nou natuurlijk na het tafelen had iedereen de buik vol en kwam het ondanks een super start van Gustaf & Otto maar matig op gang, kort daarna vertrokken al vroeg wat gasten, maar na de 2e helft bleven de echte feestvierders over, en ik moet zeggen dat Gustaf & Otto echt geweldig zijn. De week erna heel veel positieve reacties en appjes gehad dat ze het super gezellig vonden met Gustaf & Otto........ ik zeg een AANRADER! super gaaf, van begin tot het einde! blijf vooral zo doorgaan.

Rating: 5 sterren
1 stem

Ben de Groot - Geldermalsen


Ooit gevraagd uit nood, nu nooit meer iets anders. Als elftal geven wij jaarlijkse feesten en deze mannen komen ieder jaar terug. Gasten kopen kaarten voor deze artiesten. Wanneer het feest op gang komt, zijn zij de bom die de vloer doet barsten. Goede communicatie, vriendelijke gasten en geen 'artiestentrekjes' maken een boeking bij H & B entertainment een uitstekende keuze! Het overkomen. Op wat voor manier dan ook de menigte in complete chaos veranderen. Ga zo door! Jullie mafheid is in onze ogen onbetaalbaar

Rating: 5 sterren
1 stem

Gerlof van der weem uit Amersfoort


Gustaf und Otto, wat een gasten zijn dat. Binnen de eerste 30 seconden van hun eerste optreden hadden ze gelijk al goed contact met de groep die aanwezig was. Wat een sfeer brengen ze met zich mee. Met twee verschillende acts in twee sessies, stonden de mensen mee te hossen en dansten ze op de tafels. Heerlijke interactie met het publiek. Zeker een aanrader voor zowel grote grote groepen als wat kleinere. Nogmaals dank voor de gezellige middag.

Rating: 4 sterren
1 stem

S.v. Eerbeekse Boys uit Eerbeek


Hallo Gustaf und Otto, Bedankt! Het was zeer zeker een supertoll feest! Ook wij hebben genoten samen met veel Biltenaren! Top dat jullie zulke leuke acts hebben neergezet en samen met de gasten zo'n super feest hebben gemaakt! Heel erg bedankt voor jullie enthousiaste mail en op naar volgend jaar! Namens de Local Heroes, Janneke

Rating: 5 sterren
1 stem

Horeca collectief "Local heroes" uit de Bilt


Fout Feest ter gelegenheid van ons 13 jarig huwelijk Paste precies bij het thema van ons feest. Leuke combi (anders dan foto's op jullie site) schoenen met lichtjes sprak iedereen over. Erg fout! Was echt een geweldige toevoeging op ons feest !! Wij hebben er van genoten ! Dat jullie het publiek erbij betrekken, dat maakt het persoonlijk en leuk !

Rating: 4 sterren
1 stem

Johan & Ivonne uit Bakel


Ze brachten het feest goed op gang.Wij vonden het helemaal top Een hele goede toevoeging van ons feest Zou ze zeker bij andere aanbevelen. Het paste precies bij ons feest. Bedankt jongens en hopelijk tot snel

Rating: 5 sterren
1 stem

C.v De Olijkers uit Delft


Het optreden van Gustaf en Otto heeft echt sfeer/Stimmung gebracht tijdens het feest. De sfeer was in een keer top. Na het optreden werd er veel gedanst etc. Wij hebben echt genoten! Groetjes en bedankt Marly

Rating: 5 sterren
1 stem

Marly Reiters uit Archen


Een tof optreden. Veel interactie met publiek en de stemming kwam er goed in. De interactie met het publiek was heel erg goed. Bedankt jongens, Groetjes Remco Heijmans

Rating: 4 sterren
1 stem

Remco Heijmans uit Neeritter


Gustaf & Otto zijn een aanrader voor ieder feest. Tijdens de Amsterdamse avond op VVSB hebben de Gustaf & Otto een optreden verzorgd.. Dit sloot erg goed aan op het thema en was een verrijking van de gezellige avond. Met verschillende Amsterdamse nummers wisten Gustaf & Otto de zaal (van jong tot oud) mee te krijgen in de Hollandse gezelligheid.

Rating: 5 sterren
1 stem

Joost Bekkers uit Noordwijkerhout


Hallo Gustaf en Otto, Het was in een woord fantastisch.............. Mijn vader heeft het er nu nog over! Veel reactie's na het feest gehad , iedereen heeft zich geamuseerd. Wat jullie zo bijzonder maakte is de muziekkeuze, betrokkenheid ,herkenning muziek van vroeger, de mensen erbij betrekken) laten zingen!!!! Het heeft voor jullie al vruchten afgeworpen, door het enthousiasme van mijn zus heeft een collega van haar jullie in april in Arcen geboekt! (leuk toch).

Rating: 5 sterren
1 stem

Lean Kuijpers uit Tegelen


Een geweldige performance op onze foute avond. We hebben genoten! Carnavalsvereniging de Olijkers Delft.

Rating: 4 sterren
1 stem

Anja uit Delft


Hartstikke leuk duo en altijd in voor een goed fout feestje zetten de boel heerlijk op zijn kop

Rating: 4 sterren
1 stem

Charles uit Helmond


Indien jij ons geboekt hebt voor je evenement of heb jij ons tijdens een optreden gezien, laat ons en andere lezers dan weten hoe je ons optreden ervaren hebt. Mocht je nog video opnames van ons hebben dan zouden wij die video opnamen graag van je willen ontvangen. Je kunt ze hier uploaden.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.