• Duitse schlagerzangers Gustaf und Otto

 • H & B Entertainment biedt u de beste feest-acts van dit moment. Wat dacht u van Oktoberfeest zangers Gustaf und Otto, Die Schlager vreugde  Gustaf und Otto zijn graag geziene gasten op vele oktoberfeesten en Nederland en België. Duitse oktoberfeest zangers Gustaf und Otto zingen graag voor u en uw gasten alle grote Duitse schlagerhits van toen. Deze Duitse schlagerzangers en oktoberfeest zangers zijn te boeken voor veel soorten themafeesten, bedrijfsfeesten, oktoberfeesten, adres-ski feesten of welke andere Duitse themafeesten u ook bedenkt, u boekt zij komen. U kunt deze Duitse artiesten boeken met of zonder feest DJ. Gustaf und Otto hebben dit jaar vele feestelijke hoogtepunten gekend. Ook een geweldig mooi optreden tijdens een uitverkocht Wish Outdoor 2018, was een mooie hoogtepunt voor deze 2 ras artiesten en entertainers.

  Duitse Schlagerzangers en oktoberfeest zangers Gustaf und Otto zijn de artiesten die op elk soort feest en evenement inzetbaar zijn. Want het feestmuziek repertoire ​van deze artiesten is geweldig en zeer uitgebreid met o.a. Ein festival der liebe (Jurgen Marcus), Rosamunde (Dennie Christan), Fiesta Mexicana (Rex Gildo), Ich bin wie du (Marianne Rosenberg), Marie der letzte tanz ist nur fur dich (Rex Gildo), Du kannst nicht immer 17 sein (Chris Roberts) und der Sirtaki medley, en natuurlijk nog heel veel super bekende Deutsche schlager hits.

  Muziek is een belangrijke factor om een feest of evenement te doen laten slagen. Indien u besluit om Duitse Schlagerzangers en oktoberfeest zangers Gustaf und Otto uit te nodigen, dan kiest u voor de perfecte muzikale invulling en kwaliteit.

  U kunt oktoberfeest zangers Gustaf und Otto, Die Schlager Freunde boeken voor een optreden van 30 minuten, 60 minuten of ook avondvullend compleet met feest Dj en een complete licht en geluid-systeem.

 • Lees hier diverse recensies van eerdere boekers

 • Voor onze landelijke personeelsdag leek ons de Schlagerzangers Gustaf und Otto een leuk idee en wij kwamen in contact met H & B Entertainment. Gustaf und Otto hebben twee optredens verzorgd en zij hebben behoorlijk bijgedragen aan het succes van onze personeelsdag! Ze speelden goed in op de situatie en brachten de sfeer er flink in. Ook werd er een dj-installatie geregeld voor muziek tijdens de salsaworkshop en natuurlijk muziek tijdens het avondprogramma. De dj draaide erg leuke muziek en ook verzoeknummers waren meer dan welkom. We vonden alle betrokkenen erg vriendelijk en enthousiast. Het contact voorafgaand het evenement hebben we als zeer prettig ervaren: korte lijnen, meedenken en er werden veel dingen uit handen genomen. We zijn zeer tevreden!

  Petra Moes uit Amsterdam

 • Na wat zoeken op internet kwamen we uit bij Gustaf und Otto voor onze bedrijfs-bbq. We vroegen eerst wat informatie op en zijn door hen uiterst behulpzaam te woord gestaan, de klik was er gelijk. Wat een professionals. Hele fijne mensen om mee samen te werken, ze hebben een super leuke dj voor ons geregeld ook en ik had alle vertrouwen in deze mannen. Het optreden was spectaculair, ze dachten goed mee en hebben de locatie optimaal gebruikt. We hebben onze ogen uitgekeken en genoten van een show op top niveau. Bedankt! Uiterst goed verzorgd en professioneel Blijf zo doorgaan!

  Eva Zee uit Noordwijk

 • Voor mijn 50 jarige leeftijd wilde ik een etentje en een feestje geven. Ik wilde iets wat iedereen gezellig zou vinden en dat iedereen mee zou gaan dansen, omdat ik nogal wat gasten had die niet zo van het dansen zijn. Nou natuurlijk na het tafelen had iedereen de buik vol en kwam het ondanks een super start van Har en Bar maar matig op gang, kort daarna vertrokken al vroeg wat gasten, maar na de 2e helft bleven de echte feestvierders over, en ik moet zeggen dat Gustaf und Otto echt geweldig zijn. De week erna heel veel positieve reacties en appjes gehad dat ze het super gezellig vonden met Har en Bar........ ik zeg een AANRADER! super gaaf, van begin tot het einde! blijf vooral zo doorgaan

  Ben de groot uit Geldermalsen

 • Gustaf und Otto

 • Gustaf und Otto